FAQ - Soalan Yang Sering Ditanya

Produk

Sabun Bidara Plus mengandungi: Minyak zaitun, minyak kelapa, minyak habbatus sauda, daun bidara, shea butter, cocoa butter, garam bukit himalaya, serta vitamin A, C & E.
Mandi dengan sabun ini dua kali sekali. Untuk kulit yang bermasalah, lebih kerap anda guna lebih baik. Untuk muka, selain dari waktu mandi, cuci muka dengan sabun ini setiap kali sewaktu bangun pagi dan sebelum tidur. Insya-Allah, anda akan merasai perubahan dengan segera.
Ya, sangat sesuai. Kami telah mengambil kira kes kulit kering dalam formula kami dan sabun kami amat sesuai untuk menjadikan kulit lembap dan lembut sepanjang hari.
Jerawat berpunca dari pelbagai faktor, antaranya makanan dan persekitaran. Penggunaan sabun hanya mengawal pengeluaran minyak dari kulit dan menyahkuman bakteria yang bertanggungjawab menghasilkan jerawat.

Sabun Bidara Plus akan mengambil masa untuk memperbaiki kualiti kulit. Bergantung kepada orang, akan ada yang mengambil masa 24 jam sahaja, dan ada yang akan makan masa sehingga 3-4 minggu. Saranan kami adalah teruskan menggunakannya sehingga anda benar-benar yakin kulit anda sudah menjadi sihat.
Kami tidak menggunakan bahan kimia untuk tujuan rawatan. Produk yang menggunakan bahan kimia boleh menjanjikan kesan yang lebih cepat, tetapi dalam pada masa yang sama ia akan merosakkan kulit untuk jangka masa panjang.

Berbeza dengan produk kami, kami menggunakan terapi rawatan semulajadi menggunakan minyak untuk memperbaiki sel-sel kulit luaran dan dalaman. Bagi sesetengah orang, ia mungkin mengambil masa, tetapi untuk kesan jangka masa panjang, kaedah ini lebih baik.
Tidak. Kami mengambil kira faktor alergi dan pelbagai jenis kondisi kulit sewaktu mencipta formula Sabun Bidara Plus. Jadi, anda boleh gunakannya tanpa was-was. Namun, sekiranya kondisi anda tidak bertambah baik atau semakin teruk, anda boleh terus hubungi kami agar kami boleh memberikan nasihat untuk kes anda.
Sangat sesuai. Produk ini dirumus khas untuk membantu mengurangkan kesan-kesan gangguan jin, sihir, saka, dan 'ain. Penggunaan sabun ini insya-Allah mujarab. Namun, harus diingat, walaupun ramai yang sembuh selepas menggunakan Sabun Bidara Plus, rawatan utama untuk kes-kes berkenaan gangguan jin/syaitn adalah Ruqyah Syari'ah. Penggunaan sabun ini hanya mempercepatkan proses penyembuhan, hanya Allah s.w.t yang boleh menyembuhkan.
Gunakan seperti sabun mandi biasa. Mandi selok-eloknya dua kali sehari atau lebih. Gunakan sabun ini untuk sabun badan, muka dan shampoo sekiranya mahu (akan ada kesan melekit sedikit sekiranya anda gunakannya sebagai shampoo)

Tempahan Produk

Anda boleh mendapatkannya dengan menghubungi kami atau wakil pengedar kami di sini.
Kaedah penghantaran adalah melalui COD atau POSLAJU, mengikut tetapan para pengedar. Sila hubungi pengedar berdekatan dengan anda untuk maklumat lanjut.

Pemborong

Hubungi kami di sini atau terus whatsapp ke 0192635500.
Anda hanya perlu membeli minimum 10 buku sabun untuk melayakkan diri menjadi pengedar.
Berita Terbaru
Nantikan artikel terbaru dari kami...
Read More
Nantikan artikel terbaru dari kami...
Read More
Wajib Baca
Nantikan artikel terbaru dari kami...
Read More
Nantikan artikel terbaru dari kami...
Read More